Om os

BPA Pro Team har ydet Borgerstyret Personlig Assistance (BPA) siden 2009.

Vores kerneopgave er at give dig som handicappet mulighed for selv at ansætte og administrere dine hjælpere. Det er vigtigt for os at få sagt, at det er dig, der bestemmer.

Det er din BPA, og det er dig, der styrer slagets gang. Dine grænser, dit temperament, dine ønsker og behov – det er omdrejningspunktet for ethvert samarbejde, vi indgår.

Med over 15 års erfaring med BPA-ordninger kender vi systemet indefra. Det gør os i stand til at hjælpe dig med at skabe en tryg hverdag, der giver dig friheden til at gøre det, du drømmer om. Vi hjælper dig fra start til slut, så du kan få det maksimale ud af din BPA-ordning.

Hos BPA Pro Team har vi mere end almindeligt indblik i livet som handicappet. Vi er selv brugere af BPA-ordninger og mærker dagligt på vores egne kroppe, at den største udfordring ved at leve med et handicap, som regel ikke er selve handicappet. Det er det livsvarige og uopsigelige medlemskab af et offentlige system fyldt med love, regler og paragraffer i et sprog, mange har svært ved at læse, tolke og forstå. Et system fyldt med sagsbehandlere, der ikke har den tid, der kræves til en værdig, tryg og retmæssig sagsbehandling for mennesker, der først beder om hjælp, når alt andet er forsøgt. Det er et system med evigt skiftende sagsbehandlere, der selv pisker rundt for at få det bedste ud af et apparat, der konstant og konsekvent skal spare.

Vi samarbejder med alle landets kommuner.