Samtykkeerklæringen for Nyhedsbrev

Brug af din e-mailadresse

Når du har tilmeldt dig til BPA Pro Teams nyhedsbrev, anvender vi din e-mailadresse til udsendelsen af nyhedsbrevet.

Indsamling af oplysninger

Vi vil registrere oplysninger om din brug af nyhedsbrevet, herunder om nyhedsbrevet åbnes, hvor lang tid det er åbent, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links.

De oplysninger vi indsamler om brugen af nyhedsbrevene, bruger vi til generelt at forbedre vores service og til at målrette og tilpasse indholdet efter vores modtageres generelle interesser.

Oplysningerne vi indsamler, bruger vi endvidere i anonymiseret form til statistiske formål.

Opbevaring af dine oplysninger

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Hos BPA Pro team har vi implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Dit navn og din e-mailadresse og eventuelle øvrige oplysninger, du selv har indtastet, opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Afmelding af nyhedsbrev

Hvis du afmelder nyhedsbrevet, sletter vi alle dine oplysninger. Du kan altid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på “afmeld nyhedsbrev”-linket, som du finder i bunden af vores nyhedsbreve.

Eventuelle anonymiserede data til statistiske formål slettes dog ikke, idet de er anonymiserede.

Når du har afmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail på, at vi sletter dig fra vores nyhedsbrevsliste. Herefter slettes dine oplysninger, og du modtager ikke længere vores nyhedsbreve.

Vi kan fra andre sammenhæng have dine oplysninger, disse berøres ikke af en afmelding af nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, vi har.

Rettelse af oplysninger

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre dem ved at kontakte os på info@bpaproteam.dk

Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Vi behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbrev, jf. ovenfor.