Samtykkeerklæringen for Bliv handicaphjælper

Brug af oplysninger

Når du opretter dig som handicaphjælper på BPA Pro Team ApS’ hjemmeside, bruger vi dine indtastede oplysninger til at skabe kontakten mellem vores brugere og dig. Det gør vi ved at videresende oplysningerne til brugerne, som efterfølgende kan kontakte dig med henblik på eventuel ansættelse hos os. Ved oprettelsen giver du derfor samtykke til at BPA Pro Team ApS videresender dine oplysninger til vores brugere.

Bemærk, at hvis du overgår til at være ansat hos BPA Pro Team ApS, vil dine oplysninger i den forbindelse blive behandlet på en anden måde. Dette vil du blive oplyst om i forbindelse med din ansættelse, da du derved vil blive omfattet af vores persondatapolitik for ansatte.

Opbevaring af dine oplysninger
Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Hos BPA Pro team har vi implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Dit navn, din e-mailadresse og eventuelle øvrige oplysninger, du selv har indtastet, opbevares hos BPA Pro Team ApS i højst 1 måned, hvorefter de slettes.

Rettelse af oplysninger/sletning

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, eller ønsker du at få slettet dine oplysninger, kan du til enhver tid kontakte os på info@bpaproteam.dk.